Persondatapolitik

Persondatabetingelser

Læs venligst vores persondatapolitik inden du tilmelder dig.
JOIN STJERNEFUND!

 

Tilmelding til Sjernefund nyhedsbrevet

Stjernefund nyhedsbrevet indeholder nyheder, tilbud og marketingrelaterede informationer vedrørende Stjernefund.

 

Databeskyttelsesforordningen

Stjernefund registrerer kun almindelige og ikke-følsomme personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet. Disse oplysninger anvendes kun til at kontakte dig ved at e-maile dig nyhedsbrev med artikler og nyheder.

 

Samtykke

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du os dit samtykke. Du kan til enhver tid øjeblikkelig afmelde nyhedsbrevet, ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de tilsendte e-mails. Du er også velkommen til at kontakt os på mail@stjernefund.dk, så vi kan slette alle dine oplysninger. Vi vil til enhver tid behandle dine informationer med respekt og ikke videregiver dem til tredie part. Ved at afkrydse “Jeg erklærer mig enig i persondatapolitikken” og klikke på tilmeldingsknappen, erklærer du dig enig i, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår – og du giver din tilladelse til, at vi sender dig html nyhedsbrevet.

 

Dataopbevaring og transaktioner

Vi anvender ‘Mailchimp’ og ‘MailMunch’ som vores online marketingautomatiseringsplatform. Ved din tilmelding til nyhedsbrevet anerkender du, at de oplysninger du giver, overføres til MailChimp og MailMunch til behandling i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår. Dette ‘WordPress’ website har et ‘WooCommerce’ webshopmodul, som automatisk står for købs- og datatransaktioner i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår. Selve betalingen sker uafhængigt af Stjernefund gennem ‘MobilePay’, i overensstemmelse med MobilePays privatlivspolitik og vilkår. Stjernefunds website/webshop data opbevares “fysisk” hos ‘Simply’, ligeledes i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår.

 

Stjernefund – 25. maj 2018.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem