Modefarver forår/sommer 2022

Fashion-colors-trend-spring-2022

Modefarverne og sæsonen SS2022 markerer et skift i den måde vi ser på farver. Vi vil hellere omgiver os med de farver der giver humør og en god følelse, end vi lader farveudtrykket styres af årstid og mode. Så de lyse og modige nuancer er derfor ikke længere forbeholdt sommeren og de brune nuancer anvendes hele året.

Forårs- og sommerfarver for 2022 er Pantones farver som forventes fremvist i kollektioner til New York Fashion Week og London Fashion Week.

Modefarver forår-sommer 2022 London

Modefarver forår-sommer 2022 London

LONDON: Spring/summer paletten 2022 fra London Fashion Week forener vores dybe forbindelse til naturen og vores behov for komfort og nærhed med lyse luftige pasteller og iøjnefaldende klare farver, der inspirerer til legende kreativitet og et livsbekræftende uhæmmet udtryk.

 

Modefarver forår-sommer 2022 New York

Modefarver forår-sommer 2022 New York

 

NEW YORK: Modefarverne til forår/sommer 2022 fra New York afspejler vores ambition om balance i et foranderligt landskab. Det er farver der signalerer vores behov for komfort, klarhed og sikkerhed og trang til det velkendte. Der er både frisindet optimisme og en følelse af glæde og befrielse i sæsonens dynamiske og iøjnefaldende nuancer.

 

Pantone Color Institute

TrendUpdate.dk